Welkom
Bedrijfsmassage
tarieven
media
contact en referenties
stoelmassagespecialisatie werkplekadviesvoordelenwerkwijze

Stoelmassage
Deze vorm van massage komt van oorsprong uit China en is vervolgens verder ontwikkeld in Japan tot de Amma massage (drukpuntmassage).  Het is een korte intensieve massage die gegeven wordt op een speciaal ontworpen stoel waar de werknemer ontspannen op zit.  De drukpuntmassage wordt door de kleding heen gegeven en duurt ca. 15 minuten en heeft onmiddellijk resultaat. De massage is gericht op lichaamszones die door het werk het zwaarst worden belast, namelijk hoofd, nek, schouders, armen, rug en heupen.

Doel van stoelmassage
Stoelmassage werkt vooral preventief, ontspannend  en helpt klachten te voorkomen en/of te verminderen. De behandeling zorgt ervoor dat eventuele energieblokkades  worden opgeheven en de bloedsomloop optimaal wordt gestimuleerd. Het resultaat is dat er een betere bloeddoorstroming tot stand komt en de werknemer zich fitter voelt en zich beter kan concentreren.
Daarnaast zorgt deze behandeling er ook voor dat klachten als R.S.I., stress en verkrampte spieren voorkomen kunnen worden. Na afloop kan men ontspannen en met veel energie het werk hervatten.

mani forti